Liefde & Seks
Foto's van je ex [18+]
Grappige foto's
Eigen foto insturen
Laatste nieuws
Lieve sms gedichten

Online Daten

Online daten
Als eerste willen we je er graag op wijzen dat de tijd dat alleen muurbloempjes en computernerds zich inschrijven op online datingssites achterhaald is. En uiteraard geloof je ons niet...maar we kunnen het je makkelijk bewijzen hoor.

Neem maar eens een proefabbonement bij bijvoorbeeld Lexa.nl en plaats je profiel maar en vooral...kijk eens rond wat er nog meer staat. Valt tegen he? Je vind geen nerds maar leuke jongens en geen muurbloempjes maar prachtige meisjes die weten wat ze willen... Probeer ook eens dating sites te vergelijken met elkaar!

We told you so!!!!

Veilig Daten

Online datingl is een prima manier om andere leuke alleenstaanden te ontmoeten. Via online dating kun je leuke vriendschappen opbouwen die zelfs naar serieuze offline relaties kunnen leiden.

Op deze pagina geven we je wat tips om veilig en effectief van online dating gebruik te maken. Zoals ook in de offline wereld geldt: laat je instinct voor je werken. Als je iets niet vertrouwt, dan is daar waarschijnlijk een goede reden voor.

Hieronder volgen enkele tips voor veilige online daten.

1. Laat je nooit opjagen of onder druk zetten: je hebt zelf volledige controle over je anonimiteit totdat jij jezelf klaar voelt om je e-mail adres of telefoonnummer uit te geven of om ergens af te spreken. Als een andere member je onder druk zet om af te spreken, blokkeer deze dan.

2. Als je besluit om ergens af te spreken, doe dit dan in een drukke, openbare plaats en zorg voor eigen vervoer. Vertel een kennis waar je naar toe gaat en met wie. Als de persoon in het echt totaal niet lijkt op het profiel dat online staat, kan dit een slecht voorteken zijn.

3. Maak een aparte e-mail account aan (bijvoorbeeld bij Hotmail of Yahoo) speciaal voor je online dates.

4. Stel veel vragen en kijk uit voor inconsequente of ontwijkende antwoorden: dit kan duiden op iemand die je probeert te misleiden.

5. Vraag om een foto: als de member met wie je correspondeert geen foto heeft, of geen foto naar je wil mailen, dan heeft hij/zij waarschijnlijk iets te verbergen. Aangezien het zeer eenvoudig is om een foto te (laten) scannen, is er geen reden om geen digitale foto te hebben. Zorg dus dat je de member altijd op de foto ziet voordat je elkaar ontmoet.

6. Laat je nooit opjagen en vertrouw op je instinct. Maak je geen zorgen dat de andere persoon je paranoïde zou vinden, jouw eigen veiligheid gaat boven alles.

7. Neem bij een eerste (en eventueel 2e) afspraak een mobieltje mee; vanaf het toilet kun je per SMS aan wakende vrienden laten weten dat het geen compleet enge date is (of juist wel) en dat redding in de vorm van een telefoontje waardoor je weggeroepen wordt binnen handbereik is.

Online Dating Tips

1 Vul je profiel in

Als je weinig reacties krijgt van andere members, kan de reden hiervoor zijn dat je profiel hen niet aanspreekt.

- Vul je profiel zo volledig mogelijk in.

- Je lokregel is erg belangrijk: dit is jouw mogelijkheid om op te vallen in de lijst van zoekresultaten. Probeer hem zo uniek en interessant mogelijk te maken voor de andere members.

- Gebruik de vrije omschrijving in je profiel om zoveel mogelijk over jezelf te vertellen. Members met een uitgebreide, gedetailleerde omschrijving ontvangen meer reacties.

- Let goed op je grammatica en maak geen spelfouten, het is zonde als mensen afknappen op slordigheden.

Houd tenslotte je profiel actueel, zo blijven de members geïnteresseerd.

2 Plaats een foto

Als je serieus op zoek bent naar een date, is een foto erg belangrijk. Members met een foto krijgen ongeveer 10x zo veel reacties als members zonder foto!

Om members met een foto te belonen komen de members met een foto bovenaan in de zoekresultaten. Full Members kunnen zelfs tot 10 foto's plaatsen!

3 Vul je ideale partner in

Om te voorkomen dat je onnodige berichten krijgt van andere members is het verstandig om je ideale partner in te vullen. Hoe vollediger je gegevens zijn, hoe meer kans je maakt op een date!

4 Toon interesse in leuke members

Een goede eerste stap is om interesse te tonen in members die jij leuk vindt. Als Gratis Member kun je tot 5x per dag interesse tonen in andere members.

5 Stuur berichten aan leuke members

Als Full Member (vanaf 27 cent per dag) kun je onbeperkt en anoniem berichten versturen aan andere members om je contacten uit te bouwen en te verdiepen.

Tip: zet de andere member niet onder druk om af te spreken, maar bouw geleidelijk je contact op. Begin met een kort bericht om de interesse bij de andere member te peilen.

6 Nodig online members uit voor een chat

We houden altijd bij wie er online is. Je kunt deze members uitnodigen voor een gezellige chat door op het tekstballonnetje naast hun naam te klikken.

7 Verwelkom nieuwe members

The early bird catches the worm: als jij als één van de eersten contact legt met een nieuwe member, zal deze member meer tijd en aandacht aan je schenken.

8 Plan een korte date

Uiteindelijk is het je doel om een date te plannen met de member(s) die je leuk vindt. Het is altijd verstandig om vooraf een korte date te plannen in een openbare plaats om samen bijvoorbeeld koffie te gaan drinken om te kijken of het klikt. Zorg dat je elkaars telefoonnummer hebt voordat je elkaar ontmoet zodat je elkaar kunt vinden.

9 Geef fakers geen kans

Een faker is een member die je probeert te lokken naar een andere site of betaaldienst.

Geef fakers geen kans: laat de eerste drie berichten tussen jou en een andere member altijd via het interne mailsysteemllopen, niet via externe e-mail diensten. Als je vermoedt dat iemand een faker is, meld het dan op ons misbruik-formulier.

10 Heb plezier!

Ben altijd vrolijk online, altijd in voor een goed gesprek en heb begrip voor de mens aan de andere kant. Liefde komt...maar je moet ze langzaam opbouwen